VISKAS NAMAMS

Pirk pigiau, gyvenk gražiau!

Heart
User
Krepselis

Lokalių parduotuvių

AKCIJŲ LEIDINYS

Orkaitė GORENJE BPSAX6747A08BG

Prekės kodas: 3838782512940
650,79 
/ VNT

Neturime

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

NEMOKAMAS

atsiėmimas parduotuvėse

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

100% PINIGŲ

grąžinimo garantija

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

NEMOKAMA

konsultacija

Orkaitė GORENJE BPSAX6747A08BG yra aukštos kokybės elektrinė orkaitė, kuri siūlo daugybę funkcijų ir patogumų, kad jūsų virtuvės patirtis būtų kuo malonesnė ir efektyvesnė.

Ši orkaitė turi modernų ir elegantišką dizainą, kuris puikiai tiks bet kuriai virtuvei. Ji yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra patvari ir ilgaamžė. Orkaitės vidus yra erdvus, todėl galite patogiai gaminti didesnius patiekalus arba keletą patiekalų vienu metu.

GORENJE BPSAX6747A08BG turi daugybę funkcijų, kurios padės jums pasiekti puikius rezultatus gamindami maistą. Ši orkaitė turi įvairias kepimo funkcijas, įskaitant tradicinį kepimą, virimo režimą, garinimą, grilį ir daugelį kitų. Tai leidžia jums paruošti įvairius patiekalus, pritaikytus jūsų skoniui ir poreikiams.

Be to, ši orkaitė turi pažangią valdymo sistemą, kuri leidžia jums lengvai nustatyti reikiamus parametrus ir kontroliuoti kepimo procesą. Ji taip pat turi patogų ir aiškų ekraną, kuriame galite matyti visą reikiamą informaciją apie kepimo procesą.

GORENJE BPSAX6747A08BG taip pat yra energijos taupymo funkcija, kuri padeda sumažinti energijos sąnaudas ir taupo jūsų pinigus. Tai ypač svarbu ilgalaikėje perspektyvoje, nes mažesnės energijos sąnaudos reiškia mažesnes sąskaitas už elektros energiją.

Ši orkaitė taip pat turi lengvai valomą vidų, kuris padeda išlaikyti ją švarią ir higienišką. Tai ypač svarbu, kai gaminate daug skirtingų patiekalų, nes tai padeda išvengti skonio perdavimo.

GORENJE BPSAX6747A08BG yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės ir funkcionalios orkaitės. Ji siūlo daugybę funkcijų, patogumų ir energijos taupymo galimybių, kad jūsų virtuvės patirtis būtų kuo geresnė.

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

PRISTATYMAS

per 1-3 d.d.

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

SAUGUS

apsipirkimas

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

PREKINIAI

ženklai