VISKAS NAMAMS

Pirk pigiau, gyvenk gražiau!

Heart
User
Krepselis

Lokalių parduotuvių

AKCIJŲ LEIDINYS

Šaldytuvas SNAIGE RF35SM-S0002F

Prekės kodas: 4770104735943
544,82 
/ VNT

Neturime

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

NEMOKAMAS

atsiėmimas parduotuvėse

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

100% PINIGŲ

grąžinimo garantija

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

NEMOKAMA

konsultacija

Šaldytuvas SNAIGE RF35SM-S0002F yra aukštos kokybės ir modernus šaldytuvas, kuris puikiai tiks tiek namuose, tiek biure. Šis šaldytuvas turi talpą 335 litrų, todėl jame galima saugoti didelį kiekį maisto produktų.

Šaldytuvo dizainas yra elegantiškas ir stilingas, todėl jis puikiai dera su bet kokia interjero spalva ir stiliaus. Jis turi metalinį korpusą, kuris suteikia jam ilgaamžiškumo ir patvarumo. Be to, šaldytuvo durys yra atsparios pirštų atspaudams, todėl jų valymas yra lengvas ir patogus.

Šaldytuvas SNAIGE RF35SM-S0002F turi šiuos funkcionalumus, kurie padeda išlaikyti maisto produktus šviežius ir ilgiau išlaikyti jų skonį. Jis turi specialią šaldymo sistemą, kuri užtikrina vienodą oro cirkuliaciją visame šaldytuve, taip išvengiant maisto produktų sugadinimo. Be to, šaldytuvas turi šaldymo funkciją, kuri leidžia greitai atšaldyti maisto produktus, kai to reikia.

Šaldytuvas taip pat turi daugybę patogumų, kurie palengvina kasdienį naudojimąsi. Jis turi reguliuojamą temperatūros kontrolę, kuri leidžia jums nustatyti pageidaujamą temperatūrą šaldytuve. Be to, jis turi specialią LED apšvietimą, kuris suteikia ryškų ir energiją taupantį šviesos šaltinį.

Šaldytuvas SNAIGE RF35SM-S0002F taip pat yra energiją taupantis. Jis yra pažymėtas A++ energijos efektyvumo klasės ženklu, todėl jis naudoja mažai elektros energijos ir padeda sumažinti sąskaitas už elektros energiją.

Visumoj, šaldytuvas SNAIGE RF35SM-S0002F yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės, modernaus ir patogaus šaldytuvo. Jo talpa, funkcionalumai ir energijos efektyvumas padarys jūsų kasdienį maisto produktų saugojimą lengvą ir patogų.

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

PRISTATYMAS

per 1-3 d.d.

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

SAUGUS

apsipirkimas

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

PREKINIAI

ženklai