VISKAS NAMAMS

Pirk pigiau, gyvenk gražiau!

Heart
User
Krepselis

Lokalių parduotuvių

AKCIJŲ LEIDINYS

Šaldytuvas SNAIGE RF56SM-S5EW2E0

Prekės kodas: 4770104756832
539,30 
/ VNT

Neturime

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

NEMOKAMAS

atsiėmimas parduotuvėse

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

100% PINIGŲ

grąžinimo garantija

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

NEMOKAMA

konsultacija

Šaldytuvas SNAIGE RF56SM-S5EW2E0 yra aukštos kokybės šaldytuvas, kuris siūlo daugybę funkcijų ir patogumų, kad užtikrintų optimalią maisto laikymo patirtį. Šis šaldytuvas turi stilingą ir modernų dizainą, kuris puikiai tiks bet kuriai virtuvei.

RF56SM-S5EW2E0 turi didelį talpumą, kuris leidžia patogiai laikyti didelį kiekį maisto produktų. Šaldytuvo bendras talpumas yra 536 litrai, o šaldiklio talpumas – 197 litrai. Tai suteikia pakankamai vietos tiek kasdieniams produktams, tiek ir ilgesniam maisto laikymui.

Viena iš šio šaldytuvo išskirtinių savybių yra “No Frost” sistema, kuri užtikrina, kad šaldytuve nebus šerkšno ar šalčio susidarymo. Tai reiškia, kad jums nebereikės rankomis atšaldyti šaldytuvo ar šaldiklio, taip sutaupant laiko ir pastangų.

RF56SM-S5EW2E0 taip pat turi specialią “Multi Flow” technologiją, kuri užtikrina optimalų oro cirkuliavimą visame šaldytuve. Tai padeda išlaikyti pastovią temperatūrą visuose skyriuose, taip užtikrinant maisto produktų ilgesnį šviežumą ir kokybę.

Šaldytuvas taip pat turi išmaniąją kontrolės sistemą, kuri leidžia jums lengvai valdyti temperatūrą ir kitas funkcijas. Galite nustatyti pageidaujamą temperatūrą ir stebėti šaldytuvo būseną per išmanųjį telefoną arba kitą kompatibilų įrenginį.

Be to, RF56SM-S5EW2E0 turi specialų “Fresh Zone” skyrių, skirtą ilgesniam vaisių ir daržovių laikymui. Šis skyrius yra optimaliai pritaikytas šių produktų saugojimui, užtikrinant jų šviežumą ir skonį.

Šaldytuvas taip pat yra energijos taupymo klasės A++, kas reiškia, kad jis yra efektyvus energijos naudotojas ir padės jums sumažinti elektros sąskaitas.

SNAIGE RF56SM-S5EW2E0 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės ir funkcionalumo šaldytuvo. Tai patogus, modernus ir efektyvus šaldytuvas, kuris padės išlaikyti jūsų maisto produktus šviežius ir ilgesnį laiką.

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

PRISTATYMAS

per 1-3 d.d.

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

SAUGUS

apsipirkimas

viskasnamams viskas namams viskasnamams.com

PREKINIAI

ženklai